زنجبیل خشک، جایگاه ویژه ای در آشپزی آسیایی دارد. قیمت فروش زنجبیل خشک به صورت عمده را نمی توان با یک عدد واحد بیان کرد؛ چرا که تابع عوامل گوناگونی است.
ادویه ها جایگاه خاصی در آشپزی دارند. به ویژه غذاهای آسیایی و هندی که ادویه جات، بخش جدایی ناپذیر آنها محسوب می شوند. اما جالب است؛ بدانیم؛ که همه ادویه های خوش طعمی که از آنها استفاده می کنیم؛ به نحوی از گیاهان طبیعی به دست آمده اند.
زنجبیل یکی از ادویه های خوش طعم و پر خاصیت است. موارد مصرف زنجبیل بیشتر مربوط به غذاهای شیرین می باشد.
زنجبیل خشک حبه ای
زنجبیل را به دو صورت تازه یا خشک می توان در غذاها استفاده کرد. معمولاً زنجبیل تازه را پش از خشک کردن، آسیاب کرده؛ و در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند. زنجبیل خشک خود بیشتر بصورت حبه ای بسیار مصرف می شود که همراه چای برای افراد دیابتی و همچنین بصورت دمنوش مصرف می شود. در هر صورت زنجبیل تازه یا خشک دارای خواص فراوانی است؛ که در اینجا چند مورد از آنها ذکر می شوند:
- کاهش درد و التهاب
- ضد نفخ و سوء هاضمه
- بهبود عملکرد دستگاه گوارش
- خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی
- درمان عفونت های مختلف
قیمت زنجبیل خشک
قیمت زنجبیل خشک مانند هر نوع ادویه و ماده خوراکی دیگری به عوامل خاصی وابسته است.
گونه زنجبیل، محل کشت، نحوه خشک کردن ، نوع زنجبیل خشک شده حبه ای یا پودر شده و مواردی از این قبیل می توانند؛ بر قیمت این محصول اثرگذار باشند.
شایان ذکر است؛ که قیمت عمده این ادویه در مراکز تولیدی و نمایندگی های مجاز پخش مواد غذایی مناسب تر خواهد بود.
فروش زنجبیل خشک بصورت عمده
فروش زنجبیل خشک بصورت عمده توسط منابع مختلفی صورت می گیرد؛ که تولید کنندگان این محصول در راس آنها قرار دارند.
میزان فروش بالای زنجبیل، نشان دهنده پر رنگ بودن نقش آن در آشپزخانه های ایرانی است.
زنجبیل را می توان به صورت خشک شده خریداری و سپس آسیاب نمود.
در اینجا چند راهکار خوراکی جهت بهره مند شدن از فواید زنجبیل بیان می شود:
- ترکیب خرما و زنجبیل
- پاشیدن زنجبیل بر روی سیب زمینی سرخ شده
- ترکیب زنجبیل با انواع سس ها
- اضافه کردن مقداری زنجبیل به سوپ
- تهیه دمنوش یا چای زنجبیل