چیپس میوه خشک را می توان جایگزین بسیاری از تنقلات مصنوعی موجود در بازار نمود. قیمت عمده میوه خشک فله به عوامل گوناگونی از جمله نحوه تولید آن بستگی دارد.
امروزه بسیاری از کودکان و نوجوانان در حال رشد، تمایل به مصرف تنقلاتی مثل چیپس، پفک، لواشک و سایر خوراکی های مشابه موجود در بازار دارند. این مواد، اغلب فاقد ارزش غذایی و دارای مقداری افزودنی یا مواد نگهدارنده مصنوعی می باشند.
یکی از بهترین راه ها برای حفظ سلامت کودکان و کمک به تغذیه آنها، جایگزین نمودن مواد خوراکی طبیعی به شکلی خاص و جذاب می باشد. به عنوان مثال می توان به چیپس میوه خشک اشاره کرد. نام این محصول ماهیت آن را به خوبی نشان می دهد.
چیپس میوه خشک
به طور کلی میوهای خشک به یکی از حالت های زیر موجود هستند:
- میوه سالم (مانند انجیر، توت، کشمش و …)
- چیپس میوه ای
- اسلایس میوه
- میوه خشک رشته ای
- حبه میوه خشک (انبه، طالبی، آناناس و …)
- میوه خشک حلقه شده
اغلب میوه ها را می توان به شکل دلخواه برش زده و خشک نمود. اما بعضی روش های خرد کردن برای برخی میوه ها بهتر است.
به عنوان نمونه، میوه های زیر برای تبدیل شدن به چیپس میوه خشک، مناسب تر می باشند:
- سیب
- پرتقال
- نارنگی
- خرمالو
- کیوی
- آناناس
چیپس میوه خشک فله
چیپس میوه خشک به صورت فله ای یا بسته بندی شده در بازار به فروش می رسد. برای تشویق کودکان به خوردن چیپس میوه، می توان محصول فله را در بسته بندی های شکیل قرار داد.
میوه خشک چیپس شده در هر فصلی از سال قابل استفاده است. مثلاً برخی افراد میوه های تابستانه را به صورت ورقه های نازک چیپس، خشک کرده و در فصل زمستان مورد مصرف قرار می دهند.
قیمت عمده چیپس میوه خشک
چیپس میوه خشک به صورت عمده یا خرده در مراکز معتبر پخش مواد غذایی و خشکبار به فروش می رسد. قیمت عمده میوه خشک به موارد مختلفی بستگی دارد.
مهم ترین عوامل تعیین کننده قیمت چیس میوه را می توان این گونه بیان کرد:
- نوع و گونه میوه ها
- روش تولید (خانگی، صنعتی و …)
- تاریخ تولید
- محل تولید
- محل فروش
- نحوه خرید و فروش (مستقیم یا با واسطه)
در توضیح موارد بالا باید اضافه کرد؛ که روش تولید سنتی و خانگی چیپس میوه با روش های کارخانه ای و صنعتی تفاوت دارد.
با توجه به هزینه ای که کارخانه ها برای خرید و نگهداری دستگاه های مجهز می پردازند؛ قیمت محصولات صنعتی گران تر است. ناگفته نماند؛ که در این حالت ممکن است؛ مواد مغذی بیشتری در میوه باقی بماند.