پاپایا یکی از بهترین نوع میوه های استوایی می باشد که میوه خشک آن به صورت صنعتی تولید می شود. خواص میوه خشک پاپایا چیست؟ آبا این میوه در ایران نیز تولید می شود؟
میوه های خشک گونه های متنوعی دارند، که دست مصرف کننده را برای انتخاب نوعی خاص از آن باز می گذارند. میوه های خشک شده دسته ای از خشکبار های تولید شده به صورت انبوه در ایران می باشند که مصارفی مختلف دارند البته برخی از میوه های خشک صرفا جهت تنقلاتی و آجیلی تولید و عرضه می گردد.
میوه های خشک استوایی در بازار
دسته ای از میوه های خشک که در بازار شاهد نمونه های مختلف آن ها هستیم و طرفداران زیادی نیز دارند. میوه های خشک استوایی می باشند، این دسته از خشکبار ها جز آجیل های معروف و شیک، در مجالس و دورهمی ها، بیشتر مورد توجه هستند. میوه های خشک استوایی در ایران تولید می شوند، پاپایا به عنوان نمونه ای از میوه های استوایی نیز به صورت انبوه در سیستان و بلوچستان پرورش داده می شود.
خواص میوه خشک پاپایا
مصرف خشکبار هایی همچون میوه خشک علاوه بر این که خوش طعم هستند و با ذائقه های افراد زیادی هماهنگ می باشند، به منظور بهره مندی از خواص آن ها نیز می باشد. خواص میوه خشک پاپایا نیز مورد توجه است، این میوه خشک دارای کلسیم، فولات، پتاسیم و منیزیم می باشد، جهت تقویت سیستم قلب و عروق و همچنین سیستم گوارشی تاثیری شگرف خواهد داشت. میوه خشک پاپایا به علت داشتن ویتامین A در سلامت و تقویت سیستم ایمنی نیز تاثیر گذار خواهد بود.