توزیع و پخش میوه های خشک در تهران و در سایر شهرستان ها با شرایط ویژه صورت می گیرد. سیب یکی از میوه های خشک پر مصرف است که به شیوه های مختلف تولید می گردد.
میوه خشک خشکباری ارزشمند است که سال های زیادی می باشد که مصرف آن در بین ما ایرانی ها باب شده است، برخی از میوه های خشک قدمت بیشتری دارند، به عبارتی خشک کردن آن ها سال های بیشتری را می گذراند و این در حالی است که برخی دیگر از میوه های خشک، جدید تر می باشند.
توزیع انواع مختلف میوه های خشک
میوه های خشک به صورت منطقه ای در جای جای ایران تولید می شوند، مراکزی مسئول پخش و توزیع آن به اقصی نقاط کشور هستند، تهران به عنوان پایتخت ایران، در راس تولید کنندگان و همچنین پخش کنندگان این محصول می باشد که فضای رقابتی ویژه ای نیز در آن بین برند های مختلف تولید کننده میوه خشک بوجود آمده است.
میوه خشک سیب، نوعی دوست داشتنی و پر طرفدار می باشد، این میوه خشک علاوه بر این که به صورت آجیلی استفاده می شود، کاربرد هایی همچون دمنوش نیز دارد، عطر سیب آن را برای مصارف مختلفی مناسب کرده است. میوه های خشک سیب به صورت ساده و طعم دار، عموما با طعم زنجبیل تولید می شوند.